Air Jordan 1 Low Med ”Lucky Green” Utseende

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Massor av fart har plockats upp av Air Jordan 1 Low den här säsongen på grund av de olika teasersna som går runt i sitt samarbete med Travis Scott och fragmentdesign, men medan fans väntar på att de officiellt ska lanseras lägger det till en handfull GR-par till dess katalog. En är denna Boston Celtics-vänliga Air Jordan 1 Low ”Lucky Green” makeup som just har avslöjats genom officiella bilder.

Enkel stil, sparkarna börjar med ljusvita lädermaterial som bildar det mesta av dess övre halva, kvarterna och mittfoten är mjuka i känslan medan överläggen är gjorda med tumlade strukturer. Skosnören och syntetiska tungor följer efter med de änglalika ytorna medan sidoswooshes och strumpfodral ger stark svart finish. Dess titulära nyans är överlägset höjdpunkten när den planteras på kragen, Jumpman-insignier på tungorna samt boll-och-vingar-logotyperna som broderas i hälarna. Det finns inga bevis för färgning på mellansulorna, men yttersulorna håller temat igång med sitt ”Lucky Green” -färgjobb.

Dessa släpptes tidigt via Nike Japan och har nu slutsålt, men ett globalt släpp kommer sannolikt under de kommande månaderna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 1 Low ”Lucky Green” Bilder

Air Jordan 1 Low "Lucky Green"
Air Jordan 1 Low "Lucky Green"
Air Jordan 1 Low Lucky Green
Bild från @Nike Japan

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen