Nikes ”Mighty Swooshers” -kollektion expanderar med en furrig rosa Swoosh-utrustad Air Jordan 1 Low

0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Jordan Brand och Nikes animeinspirerade ”Mighty Swooshers” -kollektion har fått en ny medlem, nämligen Air Jordan 1 Low i en flertonad rosa smink. Med hjälp av en mängd pastellrosa nyanser över dess övre samtidigt som den presenterar en unik Swoosh och speciell yttersula prydnad, verkar denna lågklippta Air Jordan 1 ge en detaljerad nick till kvinnliga anime-karaktärer.

Överdelens första rosa nyans är en extremt svag rodnad som används på stänkskärmen och mittfoten. Därefter är en medium bubblegum rosa som placeras på toeboxen, nedre ögonstagen, kragen och hälen. Sist men inte minst är en kraftfull korallrosa som får sin närvaro att kännas på de övre ögonbrynen och tungans spetshållare.

Signaturdetaljerna tillhandahålls av Swoosh, som är täckt av ett luddigt, lurvigt material och täckt i korallrosa. Yttersulor ger också en prydlig utsmyckning, med ett färgstarkt tryck centrerat runt ett stort anime -öga. Ytterligare märkesvaror levereras av den vita nylontungans tonala Jumpman-logotyp, Michael Jordan’s #23 på ovannämnda spetshållare och en OG Air Jordan-boll-och-vingar-logotyp på hälen. Vita mellansulor med ljusblå sömmar avrundar looken.

Förvänta dig att Air Jordan 1 Low “Mighty Swooshers” i rosa släpps via Nike SNKRS China 13 augusti, prissatt till 849 CNY (cirka 131 USD).

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 1 Low “Mighty Swooshers” Bilder

Air Jordan 1 Low Mighty Swooshers
Air Jordan 1 Low Mighty Swooshers
Air Jordan 1 Low Mighty Swooshers
Air Jordan 1 Low Mighty Swooshers
Air Jordan 1 Low Mighty Swooshers
Bilder från @Nike CN
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen