Air Jordan 1 Low OG ”Shattered Backboard” – En första titt

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Suget efter Air Jordan 1 Low OGs är på en ny topp i den moderna eraen av sneakers, särskilt eftersom Houstons alldeles egna Travis Scott lade tillbaka sina egna jordtonade känslor ovanpå silhuetten 2019. I år kommer modellen att vinna mer fart tack vare en handfull smink, varav den här Air Jordan 1 Low OG ”Shattered Backboard” -återgivningen.

Baserat på det sätt som trioen av toner färgblockerar på denna förestående del, är sparkarna i huvudsak en lägre profilerad version av Air Jordan 1 Retro High OG ”Reverse Shattered Backboard” som sjönk till allmänheten tillbaka 2016. Nylon tungor liksom läder tå lådor och kvart paneler är gjorda upp med en vit yta, och kommer grannar av ljus orange överlägg och tunga flikar. Anteckningar av stark svart tas också i spel och ligger längs Swooshes, skosträngar och boll-och-vingar-logotyper som är stämplade på hälarna. Förflyttning söderut får mellansulorna en änglalik hud, medan trampningen fylls i med ett matchande orange färgjobb.

Inget släppdatum har tillkännagivits ännu, men tidiga rapporter säger att Nike och utvalda återförsäljare sannolikt kommer att släppa dessa under hösten ’21.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Air Jordan 1 Low OG ”Shattered Backboard” Bilder

Air Jordan 1 Low Shattered Backboard
Bild från @wavegod_thelegend

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen