Air Jordan 1 Low Med Mocka Och Manchester Överdrag

0 0
Read Time:57 Second

Med samtal om en Travis Scott och fragment av Air Jordan 1 Low i arbetet och nybildade bilder av en ”Reversed Shattered Backboard” -reminiscent Air Jordan 1 Low OG, kan det låga toppförslaget vara på väg mot en renässans efter en lång stund i dess högre motsvarighet skugga. Att lägga till en stadigt växande lista över imponerande färgvägar är en damsexklusiv som blandar mocka och manchester material i ett solbruntbaserat färgschema.

Corduroy i en ljus, krämig beige utgör basen på modellen, även täcker tungan. Denna konsistens och ton kompenseras av mockaskikt över framfoten, fotleden och hälen i en mörkare, vete-liknande solbränna. Den mörkare solbrännan animerar ytterligare Swooshes och yttersulan för att kontrastera den starka vita mellansulan. Som en sista färgfärg appliceras en orange-röd på varumärkesdetaljer som Air Jordan ”Wings” -logotypen på hälen, Jumpman på tungan och den broderade 23 som går ner i snören.

Titta närmare på kvinnans Air Jordan 1 Low nedan när du väntar på att den kommer till de börsnoterade återförsäljarna de närmaste månaderna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 1 Low Bilder

Air Jordan 1 Low
Air Jordan 1 Low
Air Jordan 1 Low
Air Jordan 1 Low
Air Jordan 1 Low
Air Jordan 1 Low
Air Jordan 1 Low
Bild från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen