MJ: s Barcelona Sweater Print betonar detta Kommande Air Jordan 1 Mid

0 0
Read Time:55 Second

Ingen pratar verkligen om Michael Jordans stil. Medan ingenstans nära en ikon i det avseendet drog idrottaren fortfarande några anmärkningsvärda passningar. Bland ett av hans mest ikoniska framträdanden sågs MJ i en retro-all-over-tröja, en vars grafik hänvisades nyligen på Air Jordan 7. Och snart verkar det till och med att Air Jordan 1 Mid kommer att dra från samma inspiration.

Färgvägen någon annanstans är dock ganska enkel, en liten försvagning av den ikoniska ”Chicago” -färgen. Men Bulls red byts ut mot en mer godisliknande variant, dess ljusa toner görs ännu mer lekfulla tack vare lackläder. Under, vit grunder paletten i kombination med den matchande mellansulan, medan isiga blå bottnar ger en touch mer dimension. Slutligen kommer den ovannämnda designen till ett topp och accentuerar kragen med block av rött, gult och blått, samma toner som MJ bar tillbaka i Barcelona.

För en närmare titt, se de officiella bilderna nedan. En release kommer säkert att träffa Nike.com och utvalda återförsäljare snart.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 1 Mid Bilder

Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid
Bilder från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen