Kommande Air Jordan 1 Mid “Denim” härmar Levi´s samarbete från 2008

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Air Jordan 1 Mid har blivit den första linjen för många skämt under det senaste decenniet, men det senaste året har väckt modellen uppmärksam. Medan en nyfundad fandom säkert har varit resultatet av dess högre motpartens ökning av både popularitet och eftermarknadspriser, har de senaste troarna i Mid dragits av sneakersens egna meriter.

Historiskt har designen varit mindre tveksam till att experimentera än den högsta Air Jordan 1, med allt från discobollinspirerad panel till färgpalett utanför Michael Jordans basketarv och personliga liv. För sin senaste ensemble ser mittklädseln av # 23: s första signatur-sneaker uppenbarligen tillbaka till 2008 som den ser ut med en denimbas överdragen med röda tygsträngar à la Levis ”23/501” samarbete från 2008. Det robusta jeanmaterialet förlåter alla elefanttryck till förmån för ett vanligt, svagt randigt ljusblått arrangemang.

Sömmar längs mitten av foten, profil swooshes, krage foder och branding runt fotleden området njuter av stark solbränna kontrast, snarare liknar den 13-åriga gemensamma ansträngning med den ovan nämnda amerikanska denim institutionen. Metallgenomföringar och röda flikar dyker inte upp på den kommande retro, men deras utelämnande hindrar inte paret från att ge en övertygande ny syn på Peter Moores ikoniska design.

Njut av bilder till fots av denna Jordan 1 Mid här nedanför och förvänta dig en lansering av Nike.com snart. Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 1 Mid “Denim” Bilder

Air Jordan 1 Mid Denim
Air Jordan 1 Mid Denim
Air Jordan 1 Mid Denim
Air Jordan 1 Mid Denim
Air Jordan 1 Mid Denim
Air Jordan 1 Mid Denim
Air Jordan 1 Mid Denim
Bild från @YankeeKicks

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen