Höstinspirerade nyanser klär upp Air Jordan 1 Mid ”Hemp”

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Air Jordan 1 Mid har varit superaktiv året runt eftersom den har erbjudits i en rad GR-färger. Och när vi går mot hösten, ser Jordan Brand till att skapa silhuetten i en färgpalett som anpassar sig till säsongens förändring: Air Jordan 1 Mid “Hemp”.

När det gäller sin visuella komposition lutar denna nyaste variant på en samling neutrala toner för styling. Överdelen är formad med de traditionella släta läderkonstruktionerna och kräver en skarp vit nyans för att ta över det mesta av marken och täcka tåboxar, tungor, snören, krage, boll-och-vingar-logotyper och kvartspaneler. Grannande detta är ”Hemp” -överlägg, Swooshes och Jumpman -märke ovanpå tungorna. Med tanke på dess färgblockerande karaktär, parar detta par något utseendet på Air Jordan 1 Mid ”Milan” som presenterades redan i februari 2020. Dess nedre hälften är utformad med ängligt färdiga mellansulor tillsammans med tandköttsbottnar för att slutföra sin livsstil -centrisk look.

Medan dessa redan har sjunkit i Asien, förväntas en release vid sidan av staten gå ner den 3 september via och andra återförsäljare. Detaljhandeln är den vanliga $ 120 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 1 Mid ”Hemp” Bilder

Air Jordan 1 Mid Hemp
Air Jordan 1 Mid Hemp
Air Jordan 1 Mid Hemp
Air Jordan 1 Mid Hemp
Bilder från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen