Oregon Friidrott tar emot en Air Jordan 1 Mid PE

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Jordan Brand har välsignat Oregon Ducks friidrottsteam med en ny Air Jordan 1 Mid PE designad av Tinker Hatfield. Även om Oregon fotbolls- och basketlag får en lejonandel av PE-sneakersna som produceras av Nike, spelar Ducks ’track and field squad en mycket viktig roll i varumärkets härstamning: grundare Phil Knight sprang för andra medgrundare Bill Bowerman på team, och Tinker Hatfield själv var en gång en UO-stavhoppare.

Med historia och rötter är denna rika – plus en glittrande ny Nike-finansierad stadion – det verkar som om det är rätt att Ducks friidrottsteam får en stund i PE-strålkastaren med denna mid-cut Air Jordan 1. Hatfields design använder en blandning av skiffer och röka grå nyanser på sin mocka övre, sedan fälgar denna mörka mitten med ljus neongrön på yttersula, krage och tunga.

Naturligtvis finns det gott om djärvt märke att få: tungans Jumpman är omgiven av en välkänd gul Oregon O och en trefärgad Oregon Track-sköld pryder hälen. Krage klaffar lägga till extra märkesdetaljer med en välbekant boll-och-vingar logotyper på sidohalvan och Hatfields signatur präglat på den mediala halvan. Slutligen fungerar gråa swooshes, snören och nylontungor med vita mellansulor för att avrunda utseendet.

Eftersom detta verkligen är en spelarutgåva gjord för Oregon track and field-team kommer den inte att se en detaljhandelsrelease.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Air Jordan 1 Mid PE Oregon Bilder

Air Jordan 1 Mid PE oregon
Air Jordan 1 Mid PE oregon
Air Jordan 1 Mid PE oregon
Bild från @oregontf
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen