Air Jordan 1 Mid med värmereaktiva hälpanel

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

En gång strikt domänen för köpcentra butiker och ”första Air Jordan” köpare, Jordan Brand’s Air Jordan 1 Mid har vunnit en enorm mängd under det senaste året plus. I en händelse som skulle ha varit otänkbar även för tre år sedan ryktas, retas och läcks ut de nya färgerna – och den senaste sminken för att få denna speciella behandling är en som verkar ha värmereaktiva hälpaneler.

Den främre änden av denna mellanskärna Air Jordan 1 är helt affärsmässig och blandar svart läderskydd, ögonblickar och swooshes med vitt läder toeboxar, kvarter och krage. Klackarna på hälen och kragen är där det mesta pågår tack vare ett högglansskinn som ser ut att skifta färger när de utsätts för värme.

Dessa divergerande nyanser inkluderar blå, grön och röd – den sista drar några paralleller till Trophy Room x Air Jordan 1 tack vare den vita kontrastsömmen – och varje par upprepar denna amorfa detalj på tungan. Svarta boll-och-vingar-logotyper på krageflikarna fungerar med vita mellansulor och svarta yttersulor för att avrunda utseendet.

Ett släppdatum för detta värmereaktiva färgskiftande Air Jordan 1 Mid har ännu inte avslöjats, men det kommer troligen att komma någon gång senare i år.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Air Jordan 1 Mid Värmereaktiva Bilder

Air Jordan 1 Mid Värmereaktiva
Air Jordan 1 Mid Värmereaktiva
Air Jordan 1 Mid Värmereaktiva
Bild från @s.sam.group
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen