Du kan anpassa denna Air Jordan 1 Retro High OG till en Low

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Under hela sin 36-åriga historia har Air Jordan 1 upprätthållit generellt strikta riktlinjer, särskilt jämfört med sina kortare motsvarigheter. Under de senaste fem åren har Michael Jordans första signatur-sneaker dock böjt sina experimentella muskler, dragit på sig nya material och dämpat, samtidigt som den utvidgar sin färgpalett från de som är kopplade till # 23: s spelkarriär och personliga liv.

Som en del av Jordan Brand Fall 2021-kollektionen har Peter Moores ikoniska design hänge sig åt de lugnande färgerna av salvia för en damexklusiv retro. Och medan träffarna i rosa, orange, blått och gråskala som uppträder i hela övre är experimentella i sig, överskuggas de utan tvekan av kragen. Ankelområdet i den kommande Jordan 1 har vad som uppenbarligen ser ut som riktlinjer för skärning. Precis som sneakerns kommande ”Switch” iteration, kan skon effektivt anpassas till en Air Jordan 1 Low, men kan inte återgå till en high-top av uppenbara skäl. Ändå markerar damparet en ny milstolpe för MJs första sneakers.

Utgivningsdatum för Nike SNKRS har inte bekräftats officiellt, men retro väntas lanseras den 11 september. Under alla omständigheter kan du njuta av bilder av paret här nedan.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 1 Retro High OG Pro Bilder

Air Jordan 1 Retro High OG Pro
Air Jordan 1 Retro High OG Pro
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen