Air Jordan 1 Retro High OG “Seafoam” – Närmare Titt

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Först ryktade i början av oktober 2020, Air Jordan 1 Retro High OG ”Seafoam” har nyligen dykt upp i officiella bilder som bekräftar sin ankomst i barnets storlek. Nytillkomna fotskott bekräftar att paret även kommer att anlända för vuxna under de kommande månaderna.

I ett ögonblick liknar retro en tvåfärgad Nike Dunk, men närmare granskning avslöjar dess trohet till Michael Jordans signatur-sneakerlinje. Till att börja med har ”Seafoam / Healing Orange / White” -klädda alternativ en högre silhuett och smalare form från mitten av foten till tåspetsen. Dessutom gör tungmärken märket ”NIKE AIR” som de gjorde 1985, i motsats till att helt enkelt läsa ”NIKE” som den andra Peter Moore-designade stilen. Laterala fotledsflikar har ”vingar” -beteckningarna som debuterade på den första Air Jordan-sneakern någonsin, men istället för att leverera skarp kontrast som den har gjort vid tidigare iterationer, smälter logotypen in i sin övervägande ”Seafoam / White” -miljö. Skosnören är alltså den enda komponenten som njuter av någon iögonfallande citrusfärg, och gör det så småningom.

Ett officiellt Nike SNKRS-släppdatum är okänt, men denna Jordan 1 “Seafoam” förväntas starta i full storlek den 12 augusti. Medan du väntar kan du titta närmare på skorna framåt.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 1 Retro High OG “Seafoam” Bilder

Air Jordan 1 Retro High OG “Seafoam”
Air Jordan 1 Retro High OG “Seafoam”
Air Jordan 1 Retro High OG Seafoam
Bild av @@long7ze
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen