Air Jordan 11 ”Cool Grey” kommer tillbaka denna högsäsong

0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Varje år släpper Jordan Brand en speciell Air Jordan 11 i december – och år 2021 blir den klassiska Air Jordan 11 “Cool Grey”. ”Cool Grey”, som debuterade 2001 och senast återupptogs 2010, har länge haft status som en av de mest populära icke-OG Air Jordan 11-färgerna, och denna andra retro syftar till att ge en korrekt återskapande av originalet från 2001.

Överdelar är tillverkade av signaturen ”Cool Grey” nubuck och ger stil av Air Jordan 11: s ikoniska stänkskydd och toebox i lackläder, gjorda i ”Medium Grey.” Denna tvåfärgade grå blandning kompenseras av tjocka vita repsnören och en vit Jumpman-logotyp på kragen i sidled. Klackstycken tar också ”Medium Grey” och lägger till Michael Jordans #23 -logotyp, medan en Air Jordan -tagg i tyg tar sin vanliga plats i halsen. Flytta till skons nedre häl, vita Zoom Air-fyllda mellansulor arbetar med isiga blå yttersulor för att slutföra utseendet.

Även om det har gått över ett decennium sedan ”Cool Grey” senast släpptes, har dess stylingar hållits vid liv under tiden av alternativa sminkningar som Air Jordan 11 Low ”Cool Grey” och till och med den golf-ified Air Jordan 11 Low G ”Cool Grå.” Ingen av dessa utgåvor skrytte emellertid med sin höga prestige – eller höga snitt – hos sin motsvarighet, vilket gjorde återkomsten av originalet ”Cool Grey” till en avgjort välkommen.

Leta efter Air Jordan 11 ”Cool Grey” som släpps den 11 december och säljer för $ 225 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 11 ”Cool Grey” Bilder

Air Jordan 11 Cool Grey
Air Jordan 11 Cool Grey
Air Jordan 11 Cool Grey
Air Jordan 11 Cool Grey
Air Jordan 11 Cool Grey
Air Jordan 11 Cool Grey
Bilder från @Fxxkvlogvi
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen