Air Jordan 12 “Playoffs” återkommer våren 2022

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Air Jordan 12 anses allmänt vara en av de sista fantastiska modellerna under första hälften av Michael Jordans signaturskor. Bland de dussintals färgvägar som har dykt upp på den Tinker Hatfield-designade sneakersna är de som är förknippade med Chicago Bulls NBA-säsong 1996-97 oerhört populära, med ”Playoffs” -stilen ryktas att återvända till våren 2022 för dess 25-årsjubileum.

Slitna i hela Jordans andra mästerskapsvinnande slutspelet när han återvände till Bulls, har sneakeren ett övervägande tvåtonigt arrangemang. Ödlan hud-stänkskydd parar med en tumbled läderunderlag som stod tidens test, retroing 2004 och 2012 i original trim, och som en låg topp 2017. ”Varsity Red” genom hela skoens varumärke – nämligen vid ryggraden – upprätthålla paret från att helt följa en ”yin-och-yang” färgplatta, medan du ytterligare harkar tillbaka till ligans regler för skor som måste matcha med lagets uniformer. Skimrande metalliska ögonlås nära tungans topp ger också personlighet till Jordan 12, som har blivit en favorit bland samlare.

Njut av produktbilder från ett par från 2012 och förvänta dig att Nike SNKRS-detaljer kommer att dyka upp när året avslutas.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 12 “Playoffs” Bilder

Air Jordan 12 Playoffs
Air Jordan 12 Playoffs
Air Jordan 12 Playoffs
Air Jordan 12 Playoffs
Bild från @Sneaker Files
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen