Air Jordan 14 Low ”Lipstick” levererar livlig tvåtonig stil

0 0
Read Time:57 Second

En del av Jordan Marks höst 2021 Air Jordan retro-kollektion, Air Jordan 14 Low ”Lipstick” är en livlig kvinnostil med premiumkonstruktion och ett tvåfärgat färgschema. Nu, före dess ankomst, har vi fått en närmare titt på ”Lipstick”-en design som fungerar som ett färgstarkt komplement till det dämpade, sminkinspirerade Air Jordan 4 ”Shimmer”.

Denna lågklippta Air Jordan 14, som är en exklusiv dam, får sitt smeknamn med rika röda detaljer på kragen och halsen. Resten av överdelen är gjord av starkt svart mocka för maximal kontrast, medan smyckade mellanfotsmärken och gummierade klackar ger AJ 14: s snabba Ferrari-inspirerade detaljer. Även om det inte syns på bilderna som visas här, har innersulorna ett rött läpptryck för en direkt nick till skons smeknamn ”Lipstick”. Nedanför är den tandade svarta mellansulan stänkt med vita fläckar, och ljusa silverfotsbenen rundar utseendet.

Tidiga rapporter säger att Air Jordan 14 Low “Lipstick” släpps den 16 september, men detta datum väntar på officiell bekräftelse från Jordan Brand. Det kommer sannolikt att säljas för $ 170 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 14 Low ”Lipstick” Bild

Air Jordan 14 Low Lipstick
Bild från @beechkicks_
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen