Officiella bilder av Air Jordan 14 Low ”Red Lipstick”

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Skönhetsprodukter är ett återkommande tema i Jordan Brands retroutgåvor hösten 2021. Air Jordan 4 “Shimmer” inspirerades av naturliga sminkpaletter, och Air Jordan 14 Low ”Red Lipstick” som snart släpps drar från-du gissade det-rött läppstift. ” Red Lipstick”, som först avslöjades i juni och ses mer detaljerat i slutet av augusti, är en härlig och livlig uppfattning om Air Jordan 14 Low.

De allra flesta ”Red Lipstick” -överdelen är gjorda av enkel svart mocka, med den rika röda nyansen som ger skon dess smeknamn på tungan, halsen och kragen. Den mest uppenbara nick till läppstift finns dock på vänster skos innersula, som har ett upprepande rött läpptryck bakom en Jumpman -logotyp. Den högra skons innersula byter ut trycket mot Michael Jordans signatur, och märket serveras av ett smyckesmärke på sidofotfoten, en gummerad träff på hälen och en liten Jordan -stavning på toppen av tungan. Nedanför är de tandade svarta mellansulorna prickade med vita fläckar och skärs av ett metalliskt silverfotsben för att slutföra utseendet.

Räkna med att Air Jordan 14 Low “Red Lipstick” släpps den 16 september, i avvaktan på officiell bekräftelse från Jordan Brand. MSRP kommer sannolikt att fastställas till $ 170 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 14 Low ”Red Lipstick” Bilder

Air Jordan 14 Low Red Lipstick
Air Jordan 14 Low Red Lipstick
Air Jordan 14 Low Red Lipstick
Air Jordan 14 Low Red Lipstick
Bilder från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen