Jordan Brands 2021 kollektion inkluderar en Air Jordan 3 mixed camo

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

För närvarande i sitt 33: e år har Air Jordan 3 bibehållit en relativt tyst profil under 2021. Innan året är slut kommer dock Tinker Hatfields första design för Michael Jordans signatursneakerlinje att släppas fylld med varierande camo mönster som en del av märkets vintersamling.

Till skillnad från andra iterationer som har föreslagits av Jordan Brand under de senaste nio månaderna, har det nyligen uppkomna paret inte presenterats med en bakgrundshistoria som är förankrad i #23: s yrkes- eller personliga liv. Ändå anländer Jordans med uppfriskande material, färgblockering och tryck, som båda passar för de kallare månaderna av året och välkomnar tillägg till linjens arv.

Brunt nyanser sätter scenen för grå och gröna paneler över ovansidan. Även om vissa skryter med militärinspirerade mönster, njuter andra helt enkelt av fashionabla och funktionella detaljer som sillbendetaljerna på framfoten i sidled. Den kommande retroen skiljer sig ytterligare från andra propositioner och har en Jumpman -logotyp på hälen som är stämplad i ullöverlägget istället för broderat eller fäst på ett utskjutande sätt. Slutligen levererar sulenheterna en halvgulad mellansula och svart yttersula kombination perfekt för vinterens slask.

Officiell releaseinformation har inte avslöjats, men denna Jordan 3 kommer att träffa Nike SNKRS innan 2021 slutar. Under tiden kan du njuta av en snabb titt på paret framåt.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 3 ”Camo” Bild

Air Jordan 3 Camo
Bild från @Nike News
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen