Air Jordan 3 ”Desert” ger ”Black Cements” en åldrad look

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Trots en handfull återstående Air Jordan-utgåvor år 2021 har ryktkvarnen börjat gnugga med detaljer och mock-ups om vad man kan förvänta sig av #23: s signatursneakerlinje 2022. Det senaste förslaget ?: En Air Jordan 3 ”Desert.”

För att inte förväxla med det lapptäckta, kamouflageladdade paret som bekräftades för Jordan Brands Holiday 2021-kollektion, tros det nyligen uppträdande paret följa en original ”Black Cement” färgblockering. Ryktet om slätt och tumlat läder utgör huvuddelen av skornas övre, medan Tinker Hatfields ikoniska elefantmönster återger sin invigningsroll kring tå och häl. Istället för en ljusgrå donerar dock de kommande Jordans en sandig ”Desert” -ton vid de djurinspirerade komponenterna.

I kombination med tungan, krage och slitbanan i samma färg, har Hatfields första design för Michael Jordan ett ”åldrat” utseende. Butiksversioner av sneakers kommer sannolikt att se annorlunda ut än de tidiga skisserna som presenteras här, men en tillverkad vintage -estetik skulle inte ligga alltför långt utanför möjligheten. Klackar kommer troligen att ha en Jumpman -logotyp, men märket ”NIKE AIR” skulle spela ytterligare in i den ”åldrade Black Cements” -namnaren som Jordan 3 redan har fått.

Njut av en första mock-up av retro här nedan och förutse en Nike SNKRS släpp under sommaren 2022.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 3 ”Desert” Bild

Air Jordan 3 Desert
Bild från @zSneakerHeadz
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen