Air Jordan 3 ”Canvas” förväntas släppas mars 2022

0 0
Read Time:59 Second

Alla Jordans släppdatum 2021 har inte gått ännu, men nyheter om droppar för det kommande året har redan börjat dyka upp. Det senaste ryktet kommer i form av Air Jordan 3 ”Canvas” som förväntas lanseras i mars 2022.

Potentiellt ett resultat av det nordamerikanska konglomeratets ”Move to Zero” -initiativ, den nyligen uppkomna retroen har en naturfärgad duk övre med en ”Muslin” ton. Överlägg runt tån och hälen överger det ikoniska ”elefant” -trycket som skapats av Tinker Hatfield, men de njuter av sneakerns signatur ”Cement Grey” -färg; kragen och innerfodret följer efter. Jumpmans varumärke på tungan och hälen (ledsen ”NIKE AIR” -fantaster) avviker från sin diskreta omgivning i en ”University Red” -makeup, medan mellansulor väljer en ”Sail” -komposition som uppenbarligen introducerar en ”åldrig” look till Jordanien 3 Slutligen förväntas en speciell låda och förpackning för detta par, vilket säkert kommer att göra fans så mycket mer ivriga efter deras droppe.

Njut av en mycket tidig mock-up av den ryktade retro framåt och förvänta dig att slutprodukten kommer att variera när ett Nike SNKRS-släppdatum kommer närmare.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 3 SE ”Canvas” Bilder

Air Jordan 3 SE Canvas
Bild från @zSneakerHeadzSneakerFiles
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen