En Air Jordan 4-utgåva ”Infrared 23” förväntas släppas februari 2022

0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

För närvarande firar det sitt 32-årsjubileum, Air Jordan 4 har behållit relevans bland Brand Jordan-produkterna via ett antal speciella samarbeten, modifieringar för golf och övertygande in-line-stilar. Även om silhuetten fortfarande kommer att lanseras i fler altnativ under resten av året, har nyheter nyligen dykt upp att den antar att en ”mörkgrå / infrared 23 / svart / cementgrå” -färg kommer februari 2022.

Förväntas följa en identisk färg- blockerar som “Green Glow” iteration som sjönk i augusti 2013, har den kommande retro avbildats med nyanser av grått genom större delen av sin nubuck övre i tidiga skisser. Fet ”Infrared 23” förväntas animera TPU-ögonblick, Jumpman-logotyper på tungan och hälen och accentdetaljer över yttersulan. Jordans slutliga version kommer säkert att innehålla skillnader, men det är troligt att NIKE, Inc. använder den ovannämnda färgpaletten med tanke på dess historia. Till skillnad från tidigare förslag som hänför sig till den livliga röda tonen förväntas dock det kommande paret inte ha valt ett tonarrangemang.

Njut av en första mock-up av Jordan 4 här nedan och förvänta dig officiella Nike SNKRS-lanseringsdetaljer när slutet av 2021 tum närmare.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 4 ”Infrared 23” Bilder

Air Jordan 4 Infrared 23
Bild från @zSneakerHeadz/sneakerfiles
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen