Air Jordan 4 “Red Thunder” – On-foot

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Trots att den inte befann sig mitt i en milstolpsdag, har Air Jordan 4 dykt upp i handfulla övertygande färger under de första sex månaderna 2021. Och när samlare väntar ivrigt på att modellens ”Lightning” -färg ska återvända för första gången någonsin kommer augusti, de har nyligen behandlats med rykten om att ett ”Red Thunder” -alternativ kommer att lanseras i oktober.

Även om det inte var en originell färgton, fungerade silhuettens ”Black / Tour Yellow” -stil från 2006 (och sedan 2012) som ett av de första retro-utseendena i Michel Jordans fjärde signaturskor. Det kommande paret njuter av identisk färgblockering med den 15-åriga utgåvan, men byter en levande gul mot rik röd. Tyg över hela Air Jordan’s övre har ett kolsvart arrangemang som möjliggör den scharlakansröda kontrasten som finns under nätprofilens fönster och tungan, och vid TPU-skyddsglasögonen för att njuta av rampljuset. Under foten deltar huvuddelen av mellansulan också i den iögonfallande tonen, medan Jumpman-logotyper på tungan och hälen väljer ett vitt utseende.

Njut av detaljerade bilder av den tvåfärgade Jordan 4 framåt och förvänta dig att paret kommer att träffa Nike SNKRS den 2 oktober.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 4 “Red Thunder” Bilder

Air Jordan 4 Red Thunder
Air Jordan 4 Red Thunder
Bilder från @zSneakerHeadz
Bilder från @@repgod888
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen