Air Jordan 5 ”Racer Blue” förväntas släppas februari 2022

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Samtidigt som Air Jordan 5 inte firar sin milstolpe 30-årsjubileum, har den kommit fram i en handfull övertygande stilar under 2021. Fram mot det nya året har silhuetten dykt upp i en ”Black / Racer Blue / Reflective Silver” förväntar sig att släppa februari 2022.

Retas via en obehörig mock-up, den kommande retro följer en liknande färgblockering som den inledande ”Metallic Silver” -färgen på Michael Jordans femte signaturskor. Det nyligen uppkomna alternativet hämtar sig dock med ett av de mer spännande tillskotten till Brand Jordan-familjens färgarv: ”Racer Blue.” Enligt en första skiss animerar den titulära tonen spetsbyten, Jumpman-märkning på tungan och hälen, tungans foder och större delen av mellansulan.

Tidigare Jordans som har använt den livfulla nyansen har gjort det sparsamt. Och medan den kommande sneakern inte tar ett enhetligt tillvägagångssätt, ger dess parning av ”Black” och ”Racer Blue” en iögonfallande smink. Som man har förväntat sig av Tinker Hatfields tredje design för # 23, klär tungan en reflekterande yta, medan yttersulor inkluderar en isig komposition avsedd att bekämpa gulning.

Njut av en första mock-up av Jordan 5 ”Racer Blue” framåt och förvänta dig att officiella detaljer kommer att dyka upp när ett Nike SNKRS-släppdatum är låst i början av 2022.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 5 ”Racer Blue” Bilder

Air Jordan 5 Racer Blue
Bild från @zSneakerHeadz/sneakerfiles
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen