Air Jordan 6 “Midnight Navy” – En Först Titt

0 0
Read Time:58 Second

Jordan Brand har bestämt gått in i eran med att retra retros eftersom vi har sett klassiker från Jordan 4 ”Lightning” och Jordan 3 ”Cool Grey” alla återvänder till butiker 2021. Återvänder denna högsäsong är ”Midnight Navy” färgväg som inte bara föregick de ovannämnda två utan också betraktas som en av pionjärfärgerna för nyligen uppfunna färger för tiden efter pensionen. Som en av de tidigaste Air Jordan 6s som tappade hälen Nike Air till förmån för den uppdaterade Jumpman Air-logotypen, var Midnight Navy Jordan 6 bland de tidiga generationerna av Jordan Brand-historien efter att den bildades 1998.

Sett här för första gången tid på grundskolans storlek ser Air Jordan 6 ”Midnight Navy” en helt vit läderövre med mörk midnattblå på mellansulan, hälspoiler och tungan. Ytterligare färgaccent visas via märket på tungan och hälen. Att genomföra hela replikeffekten är den genomskinliga yttersulan.

Midnight Navy Jordan 6 är för närvarande planerad att släppas en dag efter Black Friday 2021 den 27 november 2021 med en förväntad MSRP på $ 190 ($ 140 för GS-storlekar).

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 6 “Midnight Navy” Bilder

Air Jordan 6 Midnight Navy
Air Jordan 6 Midnight Navy
Air Jordan 6 Midnight Navy
Air Jordan 6 Midnight Navy
Bilder från @cuong0315
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen