Air Jordan 6 ryktas om att släppas i ”UNC” Colorway för March Madness

0 0
Read Time:56 Second

I år har den ikoniska Air Jordan 6 återuppstått, med Travis Scott-samarbetet, och återupplivande av ikoniska retro-silhuetter som modellerna ”Electric Green”, ”Midnight Navy” och ”Motorsports”. Det verkar nu som att drivkraften kommer att fortsätta till 2022 då en ny iteration av den mycket eftertraktade Air Jordan 6 “UNC” Retro ryktas att släppas före Mars Madness nästa år.

Denna höga topp har stor likhet med de färgblockerande mönstren på Jordan 6 ”Carmine” designad av den sagolika Tinker Hatfield. Med vita, marinblå och ”University Blue” nyanser hyllar skon Michael Michael alma mater vid University of North Carolina. En ”TEAM” Jordan-patch ses på hälen som motsvarar skolinspirerade utgåvor som ”Michigan” och ”Oregon” Air Jordan 5s. Det är värt att notera att paret på bilden ovan är en mock-up och den slutliga versionen kan vara väldigt annorlunda.

Förväntas ”UNC” Air Jordan 6 Retro säljas för $ 200 USD och släppas den 5 mars 2022. Håll dig uppdaterad för mer information under de kommande månaderna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 6 ”UNC” Bild

Air Jordan 6 UNC
Bild från @zSneakerHeadz
Air Jordan 6 UNC
Air Jordan 6 UNC
Air Jordan 6 UNC
Air Jordan 6 UNC
Bilder från @Repgod888
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen