Air Jordan 7 “White/Infrared” – En första titt

0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Som en av de mest eftertraktade färgerna i Jordan Brands ikoniska och omfattande arkiv, debuterade Air Jordan 6 ”Infrared” inte bara i MJ:s hemstat under All-Star-spelet 1991, utan den var också med på resan på väg till His Airness första NBA-mästerskapet. Medan den häftiga, livfulla röda accenten oftast tillskrivs den sistnämnda – efter att ha klätt en Air Jordan 4 i början av 2022 – har modellen som kulminerade med rygg-mot-rygg-ringar nu en nyans av OG med en ljusare twist.

Med Air Jordan 6 dressing i 7:ans ”Toro Bravo”-schema landar den vända estetiken på Air Jordan 7, centrerad kring en dominerande användning av skarpa vita paneler. I kontrast till de presiderande fastigheternas blanka majoritet, accentuerar kolsvarta nyanser fotleden genom den övre tungan, strumpfodret och dragflikarna innan de går tillbaka längs de motsatta ändarnas sektionerade slitbana. Utrustad med kragen och tungans Jumpman-beteckningar och räfflade mellansulkonstruktion, ”infraröda” nyanser förgyller den redan iögonfallande ansträngningen ytterligare medan 6:ans synonyma isblåa utsmyckningar avslutas längs med sulan under foten.

Med ett ryktat släpp sommar den 30 juni till ett pris på 200$, ta en första titt på den kommande Air Jordan 7 ”White/Infrared” nedan under tiden.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike
Jordan

Air Jordan 7 “White/Infrared” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen