AMBUSH x Nike Dunk High ”Deep Royal Blue” 2021 – Officiella Bilder

0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

AMBUSH-grundaren Yoon Ahn retade nyligen sin Nike Dunk High-samarbete i ”Deep Royal Blue”, och efter Ahns teaser har vi nu en detaljerad titt på den snygga designen. Genom att erbjuda en sportig, utan krusiduller blandning av kungsblå, vit och svart plus förlängda Swooshes inspirerade av motorcykelrör, fungerar Ahns senaste Dunk-samarbete som en lämplig uppföljning av hennes AMBUSH x Nike Dunk High “Cosmic Fucsia” från januari.

Högklippta överdelar kombinerar vitt läder toeboxar, kvartspaneler och krage med eponymous ”Deep Royal Blue” stänkskydd, ögonskydd, klackar och krage trim. En intressant sammansättning finns på baksidan, eftersom toppen av kragen och hälens undre halva sträcker sig längre än det vita läderens mittstycke.

Skons viktigaste detalj levereras dock av dess ovannämnda Swoosh, som förutom att sträcka sig bortom hälen är gummerad och gjord i svart. Mer svart visas på de vaxade snören och krage. Den vita tungan har exponerad skumkonstruktion och har blått Swoosh-märke på märket. Nedifrån är blå hälklämmor stämplade med präglade AMBUSH-textträffar. Segel mellansula och blå yttersula avrundar utseendet.

I skrivande stund har ett officiellt släppdatum för AMBUSH x Nike Dunk High ”Deep Royal Blue” ännu inte meddelats. Det kommer dock sannolikt att släppas i sommar och säljas för 180 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

AMBUSH x Nike Dunk High ”Deep Royal Blue” Bilder

AMBUSH x Nike Dunk High "Deep Royal Blue"
AMBUSH x Nike Dunk High "Deep Royal Blue"
AMBUSH x Nike Dunk High "Deep Royal Blue"
AMBUSH x Nike Dunk High "Deep Royal Blue"
Bild från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen