Atmos Exklusiv Adidas Forum Low Med Glow-In-The-Dark 2021

0 0
Read Time:56 Second

Det har gått ett ganska stort år för adidas Forum, eftersom 80-talets basketrotsilhouette fortsätter att samla en lista över unika samarbeten och grundpelare för att skapa en anmärkningsvärd comeback. För att främja forumagendan lägger adidas till stora, broderade logotyper till ett till synes enkelt Forum Low för en elegant uppdatering av modellen – designen är dock allt annat än enkel eftersom den också lyser i mörkret.

Forum Low är designad med hjälp av den japanska modemodellen Meru Nukumi och pryder en ren, helt vit läderbas och behåller original Forum-element som ankelremmen. Övre paneler på sidorna avger en ljus, ”Screaming Pink” i mörkret, och avviker mycket från propositionens minimalistiska utseende vid första anblicken. För att förstärka sidorna ännu mer dominerar en broderad, kursiv adidas-logotyp bakfoten för att störa de vita vita skinnen samtidigt som den bibehåller ett snyggt, mångsidigt utseende.

Titta närmare på Adidas Forum Low nedan, som exklusivt släpss den 29 april i atmosfär. Detaljer om en bredare version har ännu inte meddelats.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Atmos x Adidas Forum Low Bilder

Atmos x Adidas Forum Low
Atmos x Adidas Forum Low
Atmos x Adidas Forum Low
Bild från @atmos
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen