AURALEE x New Balance 550 Samarbete släpps 16 juli

0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Efter att ha retat det diskreta samarbetet ända tillbaka i mars, har den japanska märket AURALEE nu officiellt avslöjat sitt kommande intag av New Balances 550-silhuett. I samarbetsutgåvan ser den basketinspirerade silhuetten avskalad, passar in i AURALEE: s underskattade och premium estetik och låter bärarens personlighet skina igenom.

Sneakerns övre är helt klädd i ”Ecru”, inklusive de vanligtvis färgglada detaljerna som ”N” -logotypen och hälfliken. Den dämpade färgvägen fortsätter över kornläderöverdelarna, medan vissa sektioner är klädda i en subtil beige färg. Sneakerns enda enhet är avslutad i en vintageinspirerad benvit ton, vilket ger sneakeren en retro och föranvänd estetik. De parade baktonerna som löper över sneakeren fungerar som en fortsättning från AURALEEs höst / vinter 2021-kollektion.

Förutom att ta bort färger från ovansidan, har AURALEE också tagit bort det klassiska basket tungmärket. Istället fortsätter sneakersens minimala estetik med en vanlig läderpanel som sitter där istället för den vanliga logotypen.

Ta en titt genom AURALEE x New Balance 550 i galleriet ovan. Samarbetet kommer att släppas i utvalda butiker i Japan den 16 juli, med en global release som kommer att följa den 26 juli.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

AURALEE x New Balance 550 Bilder

AURALEE x New Balance 550
AURALEE x New Balance 550
AURALEE x New Balance 550
AURALEE x New Balance 550
AURALEE x New Balance 550
Bilder från @Naoto Kobayashi
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen