Bad Bunnys Adidas Forum Buckle Low Släpps I Svart 2021

0 0
Read Time:59 Second

Efter den monumentala utgåvan av den inledande färgen ”The First Café” och det livligare ”påskägget” bara några veckor senare kommer Bad Bunny’s Adidas Forum Buckle Low att se en tredje utgåva i en monokromatisk ”Core Black” för att fortsätta den Puerto Ricanska stjärnans nuvarande körning som Adidas Originals mest nålrörande medarbetare. Bad Bunny adidas i svart kommer att utsmyckas med alla vanliga tillägg och prydnadssaker som har setts i de två föregående dropparna och kommer att bli en obestridlig hit för fanatiker som helt enkelt inte kan motstå en helt svart sneaker.

Faktum är att örnögda Bad Bunny-fans redan har sett stjärnunderhållaren som bär den svarta versionen under ett uppträdande på WWE tillbaka i mitten av slutet av april. Idag dyker foton upp ännu en gång på fötterna på Janthony Oliveras, en av Bad Bunny’s inre cirkelmedlemmar, som avslöjar tjocka repssnören på en till synes standard svart-läder / mockaskonstruktion.

Medan vi väntar på det datumet kan vi verkligen förvänta oss att den bekräftade appen såväl som utvalda samarbetspartners kommer att släppa skorna för $ 160.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Bad Bunny x Adidas Forum Buckle Low ”Black” Bilder

Bad Bunny x Adidas Forum Buckle Low "Black"
Bad Bunny x Adidas Forum Buckle Low "Black"
Bad Bunny x Adidas Forum Buckle Low "Black"
Bild från @janthonyoliveras

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen