Bad Bunny x Adidas Forum Buckle Low Släpps I Rosa 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Bad Bunny´s kaffeinspirerade Adidas Forum Low väckte tidigare osedd uppmärksamhet åt det tyska företagets sneaker när det lanserades den 17 mars. Och medan den Puerto Ricanska superstjärnan har teaseat vita och svarta par av skon (den senare under uppträdanden i WWE-programmering) släpper han uppenbarligen en rosa färgväg näst.

I likhet med ”The First Café” har det kommande paret en premiumblandning av mocka och syntetiska överlägg i hela övre delen. Medan den är fri från någon ”åldrad” komponent, upprätthåller sneakeren en konstruktion som informerades av det ursprungliga adidas Forum 1984. Baskonstruktionen njuter av de ljusaste nyanser av rosa, medan profil 3-ränder, spetsskydd, bottenhäl överlagrar och flikar som säkrar spänningen -låsrem och överdel i hälen har djärvare versioner av titontonen.

Den ovannämnda låsningen, som Benito Antonio Martínez Ocasio lade till i Adidas Originals klassiker, ger skarp svart kontrast till skon och sitter precis under ”El Ojo” (”The Eye”) grafik på tungan. Meddelanden ”YO VISTO ASí” (översatt till ”JAG KLÄR DETTA” eller ”JAG KLÄR SÅHÄR”) återkommande meddelande på det spännet, precis som vid Bad Bunny första samarbete. Slutligen erbjuder sulan en Nesquik®-påminnande estetik med jordgubbar, med mellansulor som har en halvgenomskinlig finish.

Ett officiellt utgivningsdatum är okänt, under tiden kan du njuta av bilder av paret här nedan, från mannen själv.

Butiker

Bad Bunny x Adidas Forum Buckle Low ”Pink” Bilder

Bad Bunny x Adidas Forum Buckle Low "Pink"
Bad Bunny x Adidas Forum Buckle Low "Pink"
Bad Bunny x Adidas Forum Buckle Low "Pink"
Bild av @badbunnypr
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen