Bricks & Wood x New Balance 9060 för att starta 2023

0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

New Balance förblir en stark aktör i sneakerbranschens för sin konsekventa samarbete med kulturskiftande partners, och med 2023 nu på gång kan du bara förvänta dig att se mer av det. Det finns en mängd olika avtryck som varumärket planerar att återbesöka, en är Bricks & Wood som förväntas släppa ett New Balance 9060-samarbete. Tidiga läckta bilder av sparkarna dök upp på vår radar förra månaden, och nu har deras officiella bilder äntligen laddats.

Kacey Lynch – grundaren av den LA-baserade streetwearmärket – dränker överdelen av den moderna modellen i neutrala toner. Mockaöverlägg, tungor och N-logotyper är uppslukade i en ljus krämfärg, medan de exponerade meshunderläggen är förskjutna med grått. Mer personlighet på toppen visas upp genom subtil textur och grafiska remixer. Snörena har modifierats med luddiga texturer medan innersulorna är belagda med gröna kamouflagemönster och märket Bricks & Wood. Böjda mellansulor ger också mer stil eftersom de har stylats i kräm och försetts med livfulla gröna baljor.

I skrivande stund har ett releasedatum inte tillkännagivits ännu, men du kan förmodligen förvänta dig att dessa kommer att träffa New Balance och valda återförsäljare inom en snar framtid.

UPDATE:
Lanserings datum för Bricks & Wood x New Balance 9060 kommer vara en globalt släpp den 30 Januari.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

New Balance

Bricks & Wood x New Balance 9060 Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen