casablanca atlantis sneaker - Sneakersanalys.se

Casablanca Atlantis Nya Trio av Sneakers

0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Efter sin debut i slutet av 2022 är det parisiska bolaget Casablanca tillbaka med den andra droppen av sin första inhouse sneaker, Atlantis. Den maximalistiska modellen introducerades först i märkets höst/vinter 2022-sortiment och föll tidigare i livfulla röda och blå färger.

Designad av Charaf Tajer och Steve Grimes, Atlantis har fått sitt namn från den fiktiva ön som glömts under vattnet och berättar en historia genom varje panel. Skoutbudet är ömsesidigt raffinerat, excentriskt och enkelt, och antar havets form genom dess böjda sulor i jumbostorlek.

Casablanca Atlantis den inledande sneakern, som nu landar i ”Tennis Green”, ”Clay Orange” och ”Off-White”, kombineras med gammaldags tennisenergi. Den är avsedd för domstolen, sportig perforerad läderöverdel åtföljd av tonade mockaaccenter vid stänkskydd och häldiskar. Varumärket ”Casa Sport” ses genom tydliga mediala fönster, medan olika inverterade triangellogotyper broderas in i tungetiketterna. Ytterligare varumärke finns på hälarna, placerade ovanpå iögonfallande sulor som bär en krusad EVA-skumkonstruktion för en flytande look.

De tre nya färgerna på Casablancas Atlantis sneaker är tillgängliga nu via Casalancas hemsida. ”Tennis Green” och ”Clay Orange”-utgåvorna kommer också att landa hos utvalda globala återförsäljare den 13 januari för €250 EUR (2799kr), medan ”Off-White”-färgerna kommer att förbli exklusiva för Casablanca.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Casablanca

Casablanca Atlantis Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen