CLOT x Sacai x Nike LDWaffle “Kiss Of Death 2” Släpps 7 oktober

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Utanför hälsan på den berömda lanseringen av deras samarbetsbidrag till sacai x Nike LDWaffle är CLOT redo att släppa loss andra etappen av detta projekt den 7 oktober 2021. Släppdatumet bekräftades av Edison Chen själv på Instagram, CLOT sacai Nike LDWaffle tar tydlig inspiration från etikettens samarbete 2013 med Nike och Air Max 1 Hyperfuse. Kallades ”Kiss Of Death 2”, den modifierade Air Max 1 fortsatte historien som började 2006 med att skapa en design som hedrar gamla kinesiska traditioner för helande.

Precis som Air Max 1 Hyperfuse, effektiviserar CLOT utseendet på LDWaffle genom att ta bort eventuella lager och värmepressa ner det på samma sätt. Utanför hälfliken och disken minns hela konstruktionen av denna Nike LDWaffle de ursprungliga principerna för Hyperfuse som ursprungligen lanserades 2010 med Nike Hyperfuse basketskor. Samma färgpalett från Kiss Of Death 2 återkommer, ner till fläckarna på mellansulan.

Återigen bekräftar Edison Chen en release för 7 oktober för ”Kiss Of Death 2”, även om det datumet kan gälla specifikt för CLOT och Juice -platser. Och för att inte glömma UNDERCOVER sacai LDWaffle ska fortfarande släppas före slutet av 2021.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

CLOT x Sacai x Nike LDWaffle “Kiss Of Death 2” Bilder

CLOT Sacai Nike LDWaffle Kiss Of Death 2
CLOT Sacai Nike LDWaffle Kiss Of Death 2
Bilder från @Edcee3000
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen