CLOT x Sacai x Nike LDWaffle ”K.O.D. 2” i ”Obsidian Grey”

0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Skosamarbete fortsätter att vara några av de hetaste varorna i modevärlden, och medan det finns designers, konstnärer, smakmakare etc. som får sina egna samarbeten, är det få som kan uppnå vad Chitose Abe och hennes sacai -avtryck har gjort med Nike. Och för att ringa i oktober månad, avslutar sacai sina höstteam med Edison Chen och Swoosh med den officiella lanseringen av CLOT x sacai x Nike LDWaffle “K.O.D. 2 ”i” Obsidian Grey ”.

Det första ”Orange Blaze” -erbjudandet hämtade inspiration från CLOT: s Air Max 1 ”K.O.D.” från 2006, medan detta nyaste stycke tar efter uppföljningen av den ursprungliga ”Kiss of Death” -versionen. Färgpaletten på denna Nike LDWaffle styrs av en ”Neutral Grey” som kaskader över det mesta av mesh och syntetisk övre, snören och halsen, medan en ”Obsidian” nyans kontrasterar genom Swooshes i förgrunden. Anteckningar om ”Cool Grey” berör också de underliggande Swooshes och det inre fodret medan ett stänk av ljusgrönt pryder den inre tungan.

Dubbelstaplade mellansulaenheter växlar mellan ett benvitt övre lager som är dekorerat med vita fläckar medan det nedre stycket staplar ett marinlager och en tuggummi-täckt våffelsula ovanpå varandra.

JUICE och sacai -platser kommer att släppa detta par den 7 oktober medan de släpps den 9 oktober för 180 dollar

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

CLOT x Sacai x Nike LDWaffle ”K.O.D. 2” Bilder

CLOT x Sacai x Nike LDWaffle K.O.D. 2
CLOT x Sacai x Nike LDWaffle K.O.D. 2
CLOT x Sacai x Nike LDWaffle K.O.D. 2
CLOT x Sacai x Nike LDWaffle K.O.D. 2
Bilder från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen