nike-clot-cortez - Sneakersanalys.se

CLOT x Nike Cortez detaljerad titt på de nya från detta samarbetet

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Efter att de sågs på fötterna av CLOT-grundaren Edison Chen får vi nu en närmare titt på kommande CLOT x Nike Cortez när tidiga par skickas till vänner och familj.

Som visas på originalbilderna är de kommande paren utrustade med en avtagbar hylsa, liknande den för UGGs stövelskydd, som är anslutna till oberoende tandade sulor. Den svarta elastiska ärmen lossas och dras åt via en draglina på hälen som har en yin-yang spetsbygel.

När ärmen väl har tagits bort finns undertill ett helt funktionellt par svart-vita Nike Cortez med tunna, platta och greppiga bottnar som återspeglar designen hos typiska kung fu-skor. Ovandlarna är färdiga i slätt vitt läder, kinesisk kalligrafistavning kung fu är broderad på hälen och CLOT-logotypen visas på tungflikarna. Den unika designen gör att sneakers kan bäras tillsammans, endast med de inre Cortez-liknande paren, eller med utsidan av ärmen självständigt som slip-ons i gammal Beijing-stil.

CLOT x Nike Cortez-paren kommer att släppas under våren 2023 för $150 USD ~ 1799kr. Förutom ”Black/White”-färgerna som visas ovan, kommer färgerna ”Black Varsity Maize” och ”Forrest Gump” också att anlända som en del av lineupen.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

CLOT x Nike Cortez Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen