DAHOOD HUB x New Balance 57/40 med Vintage Toy-Style-förpackning

0 0
Read Time:59 Second

New Balance 57/40 har inte funnits på marknaden länge, men bygger snabbt upp en imponerande lista över medarbetare. Hongkongs DAHOOD HUB har nyligen presenterat en fullständig titt på fem färger som de har producerat för en 20 mars lansering.

Med den nya modellens 1980- och 90-tals designspråk intakt har den Hongkongbaserade institutionen utrustat den New Balance 574-inspirerade silhuetten med förstklassiga material och iögonfallande färgblockering. Släta läderöverlägg ovanpå perforerade grismocka baser har olika och kompletterande färgscheman lika, med felaktiga blues och en damexklusiv gråskala som avkryssar respektive rutor. Som med olika stilar i NB 327, levererar DAHOOD HUB: s kapsel retro-passande känsla i ett moderniserat paket för det nya decenniet.

Livskraften i amerikanska serier och mångsidigheten hos amerikansk utomhuskläder lyser genom ljusgult och khaki, medan en blandning av djärva och dämpade arrangemang landar i kvinnans storlek. Utöver övertygande färgblockering sticker dock NB senaste samarbete ut genom sin actionfigur-stilförpackning, vilket ytterligare nickar till det förflutna och lägger till ytterligare ett lager av exklusivitet till släppet. Se på alla fem 57/40 färger här nedan.

Läs mer om andre nyheter här

Butiker

DAHOOD HUB x New Balance 57/40 bilder

DAHOOD HUB x New Balance 57/40
DAHOOD HUB x New Balance 57/40
DAHOOD HUB x New Balance 57/40
DAHOOD HUB x New Balance 57/40
DAHOOD HUB x New Balance 57/40
Bild av @NewBalance
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen