Dover Street Market x Nike Velour-Covered Dunk Low 21 visas i svart

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Dover Street Market och Nike har en beprövad formel för samarbete med skor och kläder: enkla färgscheman, djärvt märke och premiummaterial. Det har tjänat dem bra genom samarbetsinsatser som Air Force 1s och Air Max 1s, och nu fortsätter det med Nike Sportswears ständigt populära Dunk Low – som bara dök upp i en ny svart färg efter att ett vitt par avslöjades i maj.

Det finns skönhet i denna helt svarta Dunk Lows enkelhet, eftersom dess unika materialbyggnad får utrymme att lysa genom sitt enkla färgschema. Hela överdelen är sammansatt av ett suddigt velourliknande material, som tillför Dunk: s inneboende sportiga stil en lyxig atmosfär, och en svart nubuck-mittfot Swoosh ger lite tonkontrast. En mini-swoosh finns på sidofoten, i linje med det ovannämnda vita paret. Skons enda avvikelse från färgschemat anländer till satinhalsfodret via vad som verkar vara en vitstämplad Nike-hit. Svarta tungor, mellansula och yttersula avrundar utseendet.

I skrivande stund har ett officiellt släppdatum för Dover Street Market x Nike Dunk Low i svart ännu inte meddelats. DSM-butiker över hela världen kommer dock sannolikt att lansera det under de kommande månaderna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Dover Street Market x Nike Dunk Low Bilder

Dover Street Market Nike Dunk Low
Bild från @Wavegod_thelegend
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen