Nike Dunk Low “Red Orange Year Of The Rabbit” – En Rödorange version

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Efter att ha berört hela bredden av The Swooshes livsstilserbjudanden, återvänder Nikes ”Year of the Rabbit”-kollektion för att dubbla upp några silhuetter som är sekundära färger var för rena för att hållas lagrade i arkiven. I början av Air Force 1:s utgåva från 2011 med ljusare mjölkvita nyanser, återger nästa Nike Dunk Low-erbjudande en helt olik strategi genom att kombinera rustika orange nyanser med chokladbrunt läder.

Identisk i sin trio av verktygsval – inklusive smöriga läderöverdrag, en slät mockabas och Chenille-detaljer – en livfull röd-orange nyans omsluter framfotens strukturerade lager och lädertungkonstruktion medan dess hälpanel ger en titulär pumpaorange finish. Med en mörkare kontrast längs de sydda överläggen genom mörkbruna nyanser, ansluter en rödbrun-tonad Chenille tätt till den senare genom mellanfotens Swooshes och tungflikarna innan den avslutas mitt på hälfliken i en läderfinish fäst med blågrönt ”NIKE”-märke.

Genom att samordna sin klädda krämiga mellansula med hälens broderad med kinesiska tecknet för kanin, avslutar ett halvgenomskinligt orange slitbana silhuettens designelement. Medan vi sitter hårt på ytterligare releasedetaljer kan du njuta av officiella bilder av Nike Dunk Low ”Red Orange Year of the Rabbit” här nedan.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Nike Dunk Low “Red Orange Year Of The Rabbit” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen