Eames x Reebok Club C är inspirerad av det ikoniska Eames House

0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Centrerad kring en drivande princip om ”det bästa för det minst för det mesta”, ändrade man och hustru duon Charles Eames och Ray Eames designvärlden för alltid med sina funktionella möbler, hemvaror och mer. Nu hälsar Reebok Eames inflytande på design och snor upp Eames Office -anställda med en speciell Eames Club C som är inspirerad av det ikoniska Eames -huset – även känt som Case Study House nr 8 – i Los Angeles Pacific Palisades -kvarter.

Eames x Reebok Club C, avslöjad av Reeboks ledande globala produktmarknadsföringschef Leo Gamboa, har en överdel i vitt, tumlat läder med en flerfärgad Eames-logotyp som ersätter standardmärket på sidokvartalet. Tungor är färdiga i solbränna för en JJJJound-liknande kontrast, med co-branded Eames Office och Reebok tunga märken lägger till lite mer logotyp-ed stil. Även innersulorna och snören kommer in på handlingen: den förra har Charles och Rays signaturer, medan den senare lägger till grå logotyper på sina spetsar. Skorna åtföljs av en speciell dammpåse och förpackade i en låda som visar Eames -husets fasad i fullfärg.

Eames x Reebok Club C är ett par som bara är vänner och familj för Eames anställda och kommer inte att se någon detaljhandeln. Du kan dock kolla upp det ovan.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Eames x Reebok Club C Bilder

Eames x Reebok Club C
Eames x Reebok Club C
Eames x Reebok Club C
Bilder från @Leonseki
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen