Familia x First Avenue x Nike SB Dunk Low hyllar till Prince och Minneapolis musikscen

0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Den legendariska arenan First Avenue ligger i centrala Minneapolis, och är en hörnsten i Twin Cities-musikkulturen, och, som alla Prince-fans vet, inramningen av Purple Rain’s triumferande slutscen. Nu, till ära för First Avenue 50-årsjubileum och Prince själv, Minneapolis skatebutik Familia – en outfit som arbetar nära konstnären Todd Bratrud och är också ansvarig för klassiska SB-utgåvor som SB Dunk High “Skunk” och SB Dunk High “Brain Wreck ”- samarbetade med Nike SB-underavdelningen igen för en speciell SB Dunk Low.

Från häl till tå är skon packad med insiderreferenser till First Avenue. Det svarta läder- och mockaöverdelen har texturerad detalj på hälen för en direkt nickning till First Avenue’s svarta tegelväggar, medan toeboxen utrustar stjärna perforeringar och sidohälen har en stor broderad silverstjärna. Alla dessa tre detaljer nickar till stjärnorna målade på First Avenue exteriör – efter att en berömd musiker spelar en uppsättning på klubben, är de förevigade på dess ytterväggar med en handmålad silverstjärna som visar deras namn. Det är dock värt att nämna att en silverstjärna är ett något konstigt val för denna prinsinspirerade sko: bland de dussintals silverstjärnor som kan ses på klubbens utsida är Prince’s den enda målade i guld.

Lila skosnören ger den mest direkta nickan till Prince och Purple Rain, medan rykten säger att den övre svarta ytterskiktet slits bort för att avslöja en lila bas. Familia- och First Avenue-logotyper är synliga på den inre halvan av varje tungmärke, och innersulorna visar en tryckt grafik som nickar till First Avenue-biljetter plus en annan Familia-hit. Slutligen nickar genomskinliga yttersulor till de berömda stjärnorna en gång till med en grafisk grafisk design.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Familia x First Avenue x Nike SB Dunk Low Bilder

Familia x First Avenue x Nike SB Dunk Low
Familia x First Avenue x Nike SB Dunk Low
Familia x First Avenue x Nike SB Dunk Low
Familia x First Avenue x Nike SB Dunk Low
Familia x First Avenue x Nike SB Dunk Low
Bild från @Wavegod_thelegend
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen