Hiroshi Fujiwara avslöjar Fragment Design x Nike Dunk High ”Black/Navy” 2021

0 0
Read Time:55 Second

fragment design Hiroshi Fujiwara har nyligen tagit sig till Instagram för att reta ett svart och marin Nike Dunk High -samarbete.

Delvis påminner om ”City” Pack-arrangemanget, det nyligen uppträdande paret njuter av en tvåfärgad smink över sin släta läderöverdel. Fujiwaras senaste gemensamma insats med Swoosh, som mest liknar den ovannämnda kapselns ”Beijing” -färg, placerar en djup marin under kolsvart panel vid framfoten. längs tungan och över hälen. Den sistnämnda komponenten, som har blivit sedvanlig i den legendariska japanska designerns verk, är stämplad med en dubbel belysningsbult; istället för vitt är fragmentdesignens logotyp dock mörkblå. Under foten har den högsta Nike Dunk en kombination av ”färglös” mellansula och svart yttersula, med den tidigare komponenten med text som anger parets lagringsenhet (SKU) och officiellt namn.

Även om Fujiwara delade bilder av denna Dunk High via sociala medier är det osäkert om skorna kommer att släppas via Nike SNKRS någon gång. I vilket fall som helst, ta en första titt på paret här nedan.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Fragment Design x Nike Dunk High ”Black/Navy” Bilder

Fragment Design Nike Dunk High Black/Navy
Fragment Design Nike Dunk High Black/Navy
Fragment Design Nike Dunk High Black/Navy
Bilder från @fujiwarahiroshi

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen