FTC x Nike SB Dunk Low 2021 – On-Foot

0 0
Read Time:57 Second

Efter att ha fungerat som en exklusiv lanseringsplats för Grateful Dead x Nike SB Dunk Low ”Orange Bear” -färg, får San Franciscos helt egna FTC nu möjligheten att laga sitt eget samarbete. Haight Street-grundaren förbereder sin egen Nike SB Dunk Low-färgväg som är designad med förhöjda material och sommar-y-accenter.

Overlay-sektionerna i detta lågprofilerade par är konstruerade med en vit läderbyggnad och formade med kakelliknande texturer som löper hela tiden. Sultry mocka material kan ses längs krage, kvarter och tå lådor, som alla matchar med nätet tungor när det gäller deras ”Lagoon Pulse” fyllning. Ytterligare accenterande områden för att belysa inkluderar de ”Metallic Silver” Swooshes och ”Speed ​​Yellow” interiörfoder. FTC-märkning ersätter de vanliga Nike-bokstäverna på klackarna och SB Dunk Low stavar ut på tungorna. På insidan av sparkarna piskas innersulorna upp med färgstänkade bakgrunder och logotyper med varumärken.

Ett släppdatum har ännu inte bekräftats av FTC eller Nike, men du kan förmodligen förvänta dig att dessa kommer att falla under de kommande månaderna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

FTC x Nike SB Dunk Low Bilder

FTC x Nike SB Dunk Low
FTC x Nike SB Dunk Low
FTC x Nike SB Dunk Low
FTC x Nike SB Dunk Low
FTC x Nike SB Dunk Low
Bild från @Yankeekicks
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen