Gundam och Nike SB samarbetar för två par Dunk Highs 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Efter uppföljningen av invigningen av dess livsstora Freedom Gundam-staty i Shanghai, lyser Gundam nu ett ljus på sitt kommande projekt med. Nästa steg för den populära fiktiva anime-serien är en tvåkantig Nike SB Dunk High-kapsel som hyllar RX-0 Unicorn och 02 Banshee från Mobile Suit Gundam Unicorn – en roman som firar 15-årsjubileum i september .

Båda paren behandlas med robotliknande färger och designelement ovanpå tåboxarna i ett försök att bäst visuellt artikulera utseendet på RX-0 och 02 Banshee Destroy Mode-kostymer. Den förstnämnda serveras med skarpa vita läder som löper från tåspetsarna till de bakre ankelklaffarna, och kontrasteras av mörkblå krage och djärva röda rör, snören och Gundam-märke som planteras på de nedre laterala klackarna. Avtagbara Swooshes har modifierats till en gyllene nyans och intrikat utformad för att efterlikna utseendet på Gundams V-Fin-antenner. Dess släppsyskon faller på den mörkare sidan av spektrumet och har istället en svart och blågrå övre som accentueras med träffar av orange detaljer.

Med tanke på att Mobile Suit Gundam Unicorn-årsdagen är planerad att anlända den 26 september 2021, kan en release sannolikt gå ner vid den här tiden, men har ännu inte bekräftat detta.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Gundam x Nike SB Dunk High Bilder

Gundam och Nike SB Dunk High
Gundam och Nike SB Dunk High
Gundam och Nike SB Dunk High
Gundam och Nike SB Dunk High
Gundam och Nike SB Dunk High
Bild från @teddyssolew
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen