Human Made experimenterar med Adidas EQT Racing 91/16 Boost

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Det är av Human Made att besöka det förflutna. Deras huvudkollektion är till exempel helt baserad på Americana, varumärket replikerar ofta arbetskläder från slutet av 1800-talet till mitten av 1900-talet. Att göra detsamma med deras adidas-samarbeten skulle inte alls vara långsökt, och NIGO verkar vara överens om att han syftar till att återföra EQT Racing 91/16 Boost.

Även om det är lite mer modernt än den ursprungliga EQT Racing 91, har silhuetten fortfarande samma DNA samtidigt som den har en mer dämpad Boost-sula. Skuggad i vitt, botten ligger neutralt under foten två distinkta färgvägar. Den första lutar sig ganska närmare ZX-sortimentet och hämtar inspiration från ”Aqua” -paletten med sin blåfärgade bas, poppar av gula och subtila marinblå accenter. Human Mades signaturhjärtlogotyp och slogan ”Gears For Futuristic Teenagers” tillför då samverkande känsla både här och medföljande suppleant. Men där dess motsvarighet blir ljusare blir detta par mörkare och väljer istället att leda med dämpade svarta, grå och jordtonade paneler.

För en närmare titt på båda alternativen, se nedan. En release släpps fortfarande för närvarande, men det är troligt att vi lär oss mer mycket snart.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Human Made x adidas EQT Racing 91/16 Boost Bilder

Human Made x adidas EQT Racing 91/16 Boost
Human Made x adidas EQT Racing 91/16 Boost
Bilder från @hypeneverdies
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen