Human Made x Adidas Originals SLIPON PURE HM Modell 2021

0 0
Read Time:58 Second

har en ganska imponerande portfölj att visa för det när det gäller samarbetsprojekt, och en av partnerna som den verkligen har hittat en vinnande formel med är Human Made. Det japanska avtrycket som styrs av den legendariska designern NIGO kopplar återigen till de tre ränderna för att producera en helt ny silhuett: SLIPON PURE Human Made.

Designmässigt drar dessa lätt-på-lätt-av-rutschkanor stort inflytande från traditionella Kung Fu-tofflor och talar till en rad NIGOs kulturella beröringspunkter. Överdelar är smidda med ett mjukt nätmaterial och dekoreras med HM´s signaturhjärtlogotyp som är tonbroderad på tåboxarna medan en Trefoil-logotyp är parkerad på klackarna. Tre färgkombinationer ingår i denna lansering inklusive en ”svart”, ”oliv” och en ”gräddvit”. Positionerat under varje tag är ett BOOST ™ -verktyg i full längd som ger bärare en extremt plysch resa. Sammanfoga sin design är en tuggummi yttersula som ekar dess livsstil essens.

Intresserad av copping? Human Made x adidas Originals SLIPON PURE HM kommer att lanseras den 25 maj via adidas, CONFIRMED-appen och utvalda återförsäljare.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Human Made x Adidas Originals SLIPON PURE HM Bilder

Human Made x Adidas Originals SLIPON PURE HM
Human Made x Adidas Originals SLIPON PURE HM
Human Made x Adidas Originals SLIPON PURE HM
Bild från @Adidas
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen