joe-freshgoods-vault-by-vans-chocolate-valley - Sneakersanalys.se

Joe Freshgoods x Vault by Vans “Chocolate Valley Resort” Kollektion

0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Joe Freshgoods har snabbt blivit ett känt namn inom streetwear- och sneakerssfären. Hans kreativitet har filtrerats genom olika märken som New Balance, Converse och Vans för olika projekt, och den här månaden återförenas han med de sistnämnda för att producera ett nytt samarbete mellan skor och kläder. För det här projektet funderar den infödda Windy City på mellanvästernvintrarna och skapar en kapsel som är lämplig för en timmerstugaresa.

Huvudpunkten i det nya sortimentet är skorna som består av fyra färger och två silhuetter. JFG ger sin kreativa touch till Sk8-Hi Reissue Platform VLT LX och gör den i färgerna ”Coral Almond” och ”Camel” som är utrustade med quiltade sidopaneler och smöriga mockaöverlägg. Den andra modellen som lyfts fram här är den vinterklara Slip-Hiker LX. I huvudsak en pufferjacka för dina fötter som påminner om Hender Scheme x The North Face Mules, sparkarna kommer i en starkare rosa och grön färg samt i en snövit presentation. Sammärkta hangtags dinglar utanför spetsbyglarna.

Vid sidan av sneakersna finns en rad kläder och accessoarer. För ytterkläder har JFG förberett en ”Buttercream” Resort Puffer och en Chocolate Cardigan som är konstruerad med mohair och korall jacquard ränder. En märkesväska, randig balaclava, t-shirt och ett par olivfärgade cargobyxor är också på väg att lanseras.

Kolla in en närmare titt på kollektionen ovan och notera att den är planerad att släppas den 21 januari via Joe Freshgoods och Every Now & Then, följt av en release hos utvalda Vault av Vans-återförsäljare globalt och Vans.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Vans
Joe Freshgoods

Joe Freshgoods x Vault by Vans “Chocolate Valley Resort” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen