Jordan Brand avslöjar en Air Jordan 1 Low ”Pollen”

0 0
Read Time:59 Second

Jordan Brands designteam har pumpat ut några seriösa siffror på skosidan hela sommaren, och en modell som fick en rejäl mängd ånga är Air Jordan 1 Low. Dess icke-OG-silhuett har visat upp en mängd nya tagningar i det senaste minnet, den senaste som kom fram är denna Air Jordan 1 Low ”Pollen” -färg.

Designmentaliteten bakom denna livliga iteration är enkel och säsongsbetonad eftersom den väljer ett tvåtonat arrangemang som bygger på sommar-lämpliga nyanser. Den mest framträdande tonen på denna smink är ”Pollen” när den faller ner på Swooshes, mitten av foten, snören, kragen, överlagren på framfoten och klackarna, interiörfoder och Jumpman-märket på tungorna. Neutral kontrast kommer genom en ren vit som är ansvarig för att backa ner tungorna, tåboxarna, kvarteren och boll-och-vingar-emblemen som broderas i hälarna. Du hittar samma uppsättning accenter som passar nedanstående bitar, vars mellansulor får ett rent yttre medan trampan följer efter med mer ”Pollen” -skinn.

Dessa har slutsålt nu utomlands, men en minskning via staten och andra återförsäljare kommer sannolikt att inträffa under de kommande veckorna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Jordan 1 Low ”Pollen” Bilder

Jordan 1 Low Pollen
Jordan 1 Low Pollen
Jordan 1 Low Pollen
Jordan 1 Low Pollen
Bilder från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen