Air Jordan 5 PE – Jordan levererar sex lagcentrerade färger

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Jordan Brand erbjudit många av sina sponsrade skolor en teaminspirerad Air Jordan 5 PE. Var och en, varav många har retats av sina respektive institutioner under de senaste månaderna, tar signaturfärgerna till nya höjder samtidigt som de tar upp moral.

Bara en dag innan NCAA-divisionens turnering startar har Jumpman stått i linje med sina sex förberedda färger. Medan de specifika pantonerna och insignierna kan skilja sig mycket, är konstruktionen och materialen desamma för alla alternativ. Läderöverdelar har ett lite strukturerat utseende som liknar det älskade Elefanttrycket. På andra håll markerar isblå sulor allt under foten, medan färglösa spetsar, mellansulor och nätverk klär sig ovanför.

Sedan börjar universiteten ha sin väg med färgerna: UF visar sina ljusblå och orange, Wolverines väljer höga fulla gula, UNC har den ständigt älskade ”University Blue”, Marquette klär en mörk marinblå, och Sooners fladdrar deras Crimson-nyanser. Det enda paret som inte har sett tidigare är Georgetown, vars färg är den subtilaste i användningen av grå och mörkblå.

För närmare titt på många av ovanstående Air Jordan 5 PE modellerna, se nedan. Och om du inte spelar för de ovannämnda skolorna är det troligt att du aldrig kommer att se dessa i handen.

Läs mer om andra Jordan modeller och nyheter här.

Air Jordan 5 PE bilder

Air Jordan 5 PE
Air Jordan 5 PE
Air Jordan 5 PE
Air Jordan 5 PE
Air Jordan 5 PE
Bild av @Jordan

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen