Jaden Smith x New Balance Vision Racer ”ReWorked” 2021

0 0
Read Time:54 Second

Jaden Smiths kreativitet uttrycks genom olika former, inklusive hans musik, mode, hans JUST WATER-avtryck och mer. Ur en produktsynpunkt verkar hållbarhet alltid ligga i framkant av hans designintentioner, och det är säkert fallet för hans nyligen avtäckta New Balance Vision Racer ReWorked som tillverkas för att fira jorddagen 2021.

Till skillnad från hans tidigare lanserade återgivningar som “Hi-Vis Yellow” och “Wavy White” -alternativen, produceras den här nyaste delen med återvunna fleeceöverdelar som är täckta i ljusgrå. Vita överlägg längs mittfoten, tåboxarna och klackarna är i första hand gjorda i vitt och kommer dekorerade med flerfärgade fläckar hela tiden. New Balance-märket längs sidopanelerna och på hälbänkarna är fyllda med en mörksvart.

Fläckmönster anländer också nedanför när de pryder de tjocka och dimensionella mellansulorna. Staplade under detta är den traditionella genomskinliga yttersulan som rymmer en rosa och svart notation som läser ”[DO YOU SEE IT YET?]” I motsats till det vanliga märket Vision Racer.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Jaden Smith x New Balance Vision Racer ”Reworked” Bilder

Jaden Smith x New Balance Vision Racer "Reworked"
Bild av @New Balance

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen