Nike firar NBA: s 75-årsjubileum med en speciell Dunk Low

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Det har gått drygt 75 år sedan NBA grundades den 6 juni 1946, så Nikes är NBAs officiella tröja och klädpartner – hyllar ligans milstolpe med en speciell Dunk Low. Med ett skarpt färgschema som nästan är Air Jordan-esque och två subtila men seriösa detaljer, är denna Dunk en lämplig (och slående slitstark) hyllning till 75 år av världsklassbågar.

Överdelar använder mjukt segelläder på toboxen, kvarterna och kragen. Detta kontrasteras av tumblat ”Chile Red” -läder på stänkskyddet och ögonstagen, plus svart tumlat läder på hälen, hälfliken och Swooshes. Skons unika märkesvaror kommer på tungan och halsen i nylon: den förstnämnda har ett NBA 75-årsjubileumsmärke istället för en standard Nike Sportswear-grafik, medan den senare visas via en laseretsad Diamond Supply Co-esque-diamantgrafik på silver spets deubre. En sista träff av Nike-märket visas på hälen, medan svarta skosnören, segels mellansula med svarta kontrastsömmar och ”Chile Red” yttersula avrundar utseendet.

Nike har ännu inte tillkännagett ett officiellt släppdatum för denna speciella Dunk, men tidiga rapporter har sin ankomst i oktober, tillsammans med en ännu inte avslöjad andra färgväg.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

NBA x Nike Dunk Low EMB ”Diamond Anniversary” Bilder

NBA x Nike Dunk Low EMB Diamond Anniversary
Bilder från @pvasneakers
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen