NBA x Nike Dunk Low i ”Racer Blue / Orange” 2021

0 0
Read Time:59 Second

När NBA-finalen 2020-2021 närmar sig sitt sjätte (och potentiellt sista) spel har fler Nike Dunk Low-iterationer dykt upp för att fira ligans Diamond Anniversary (75: e).

I likhet med en tidigare upplagd proposition, njuter det kommande paret i ett orange och svart arrangemang. Underlays byter dock vitt mot svart, vilket skapar en mer påträngande grund för de lågtoppade Nike Dunk’s överlagrade panelerna. ”Racer Blue”, som har dykt upp på en handfull Air Jordan-alternativ under det senaste året, animerar profilerna, hälen och mellansulan via swooshes, övre överlägg respektive sömmar; det visas på den ”75: e” texten som finns på tungetiketten, en detalj som också har dykt upp på en Brooklyn Nets-inspirerad Dunk Low. Och även om den senaste färgvägen inte lovar något lag, kommer det säkert att ge minnen till sportfans från olika lag genom NBA: s historia.

Ett officiellt Nike SNKRS-släppdatum har inte avslöjats, men detta minnespar kommer sannolikt att lanseras innan 2021 slutar. För tillfället kan du njuta av bilder av skorna framåt.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

NBA x Nike Dunk Low ”Racer Blue / Orange” Bilder

NBA x Nike Dunk Low Racer Blue / Orange
NBA x Nike Dunk Low Racer Blue / Orange
NBA x Nike Dunk Low Racer Blue / Orange
Bilder från @pvasneakers
Bilder från @Brandon1an
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen